Bestellen

Nieuws Turks restaurant Den Haag

Turks restaurant Den Haag

Turks restaurant Den Haag

Wilt u genieten van Turks eten? Kom langs bij ons Turks restaurant in Den Haag. Bij Mevlana serveren wij allerlei soorten Turkse gerechten. Van traditionele mezes en broodjes tot sappige kebabs, we hebben voor ieder wat wils. Onze koks bereiden al het eten met verse ingrediënten, zodat u een voorproefje krijgt van de Turkse cultuur.


Genieten van de Turkse keuken bij ons Turkse restaurant Den Haag

De Turkse keuken staat bekend om het uitgebreide gebruik van specerijen, groenten, gegrild vlees en kruiden. Al deze smaken proeft u dan ook in onze gerechten. De Turkse keuken kent een variëteit aan verschillende warme en koude gerechten, zoals Mezze. Dit zijn kleine gerechtjes uit de Turkse keuken die dienen als voorgerecht, vergelijkbaar met de Spaanse tapas.


Welke Turkse gerechten serveren wij bij Mevlana?

Enkele Turkse gerechten die wij serveren bij ons Turkse restaurant in Den Haag, zijn: Köfte, Adana Kebab, Etli Ekmek, Döner en nog veel meer.

Kofte: Dit zijn balletjes van gehakt, meestal rund- en lamsvlees, gekruid met verschillende kruiden zoals komijn, paprika, knoflook en munt.

Adana Kebab: Dit gerecht bestaat uit gegrilde gemalen lamsvlees geserveerd met turks brood. De kebab wordt op smaak gebracht met verschillende kruiden

Etli Ekmek: Dit is een traditioneel Turks brood gevuld met gekruid gemalen rundvlees, tomaten en uien. 

Döner: Döner kebab is een van de populairste gerechten in Turkije, gemaakt van dunne plakjes vlees gegrild aan een verticaal spit

Bij Mevlana, zorgen we ervoor dat al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en geserveerd met een glimlach. Kom langs en geniet van de smaak van de Turkse cultuur! Wij garanderen u een onvergetelijke ervaring. Tot snel bij ons Turkse restaurant in Den Haag.

Afhalen bij ons Turkse restaurant in Den Haag

Bij ons Turkse restaurant in Den Haag bieden we ook een afhaal mogelijkheid. U kunt genieten van uw favoriete Turkse gerechten zonder het comfort van uw huis te hoeven verlaten. Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en zijn klaar om meegenomen te worden wanneer u bestelt. Ook is het mogelijk om de gerechten thuis te laten bezorgen. Bestel simpelweg via onze website.

Contact

Heeft u vragen over ons restaurant in Den Haag, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar op 070 222 3344. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@mevlana.nl. Wilt u vandaag nog langskomen in ons restaurant? Dan bent u altijd van harte welkom. Adres: Kempstraat 141-147, 2572 GD Den Haag. Volg ons ook op Facebook en Instagram, zodat u niks mist van Mevlana!