Bestellen

Nieuws Restaurant Den Haag

Restaurant Den Haag

Restaurant Den Haag

Mevlana is het restaurant in Den Haag. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten gerechten. Ons restaurant in Den Haag staat bekend om haar internationale (grill) gerechten en deegspecialiteiten. Onze gerechten worden voornamelijk bereid met verse ingrediënten van onze vaste leverancier. We hebben voor ieder wat wils, of u nu een lichte snack of een uitgebreid diner wilt. Reserveer vandaag nog bij ons restaurant in Den Haag.

Uit eten in Den Haag

Bent u op zoek naar een restaurant in Den Haag om lekker uit eten te gaan? Kom gezellig langs bij Mevlana. Hier kunt u genieten van een heerlijk diner in een informele sfeer. Wij verwelkomen u graag in een van onze gezellige en moderne restaurants. Onze internationale gerechten zullen u gegarandeerd verrassen.

Afhalen bij ons restaurant in Den Haag

Bij Mevlana kunt u natuurlijk lekker uit eten met uw vrienden of familie, maar wilt u liever met z'n allen thuis eten? Kies dan voor afhalen bij ons restaurant in Den Haag. Wij zorgen voor verse en heerlijke gerechten die u gemakkelijk thuis op tafel kunt zetten. Lekker gemakkelijk en snel genieten van heerlijke gerechten met het hele gezin. Kijk op onze menukaart voor meer informatie over de afhaalgerechten bij ons restaurant in Den Haag.

Populaire gerechten bij ons restaurant in Den Haag

Een van de populairste gerechten in ons restaurant in Den Haag is de Etli Ekmek. Deze Turkse specialiteit wordt bereid van gehakt, groenten en deeg. Het is eigenlijk een langwerpige pizza die in stukjes wordt gesneden. Bij een Etli Ekmek, raden wij u aan om eens een Turkse ayran hierbij te proberen. Dit is de perfecte combinatie!

Lunchen of dineren bij ons restaurant in Den Haag

Mevlana heeft een breed scala aan gerechten beschikbaar voor zowel lunch als diner. Of u nu wilt genieten van een lichte snack of een uitgebreid diner, bij ons restaurant in Den Haag bent u aan het juiste adres. Onze menukaart is uitgebreid en er is voor ieder wat wils! Wilt u samen met uw vrienden genieten van heerlijke gerechten? Reserveer direct en kom genieten van een heerlijk diner in ons restaurant in Den Haag. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Mevlana, het restaurant in Den Haag! Geniet van heerlijke gerechten in een sfeervolle omgeving met de beste service.

Contact

Heeft u vragen over ons restaurant in Den Haag, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar op 070 222 3344. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@mevlana.nl. Wilt u vandaag nog langskomen in ons restaurant? Dan bent u altijd van harte welkom. Adres: Kempstraat 141-147, 2572 GD Den Haag. Volg ons ook op Facebook en Instagram, zodat u niks mist van Mevlana!