Bestellen

Nieuws Ontbijt Den Haag

Ontbijt Den Haag

Ontbijt Den Haag

Met onze vernieuwde ontbijtbuffet kunt dagelijks (tussen 08:00 en 14:00) ontbijten bij Mevlana!

Onbeperkt ontbijten voor maar €12,50!

Kinderen tot 4 jaar zijn gratis en tussen 5 - 10 €6,50!


Ontbijtbuffet in Den Haag

Geniet dagelijks tussen 08:00 en 14:00 van verse verse broodjes, mezze tapenades, huisgemaakte hapjes, een ruim assortiment aan beleg, diverse vlees-en kaassoorten, gegrilde groentes en diverse salades. Turkse thee is inbegrepen! 


Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag! Een evenwichtig ontbijt kan u helpen uw dagelijkse voeding doelen te bereiken, uw energieniveau te verhogen en de juiste mentaliteit voor de dag te bepalen. Het is belangrijk om te kiezen voor gezonde en voedzame opties zoals volle granen, fruit, groenten, magere zuivelproducten, magere eiwitten, noten en zaden. Begin uw ochtend met een gezonde maaltijd bij Mevlana!


Kom genieten van het lekkerste ontbijt in Den Haag

Voor het lekkerste ontbijt moet u bij Mevlana zijn. Begin het weekend goed en kom gezellig met uw vrienden en familie ontbijten bij ons. Er is niks beters dan na een lange week werken, uit te kijken naar het weekend en lekker te ontbijten op de zaterdag of zondag ochtend. Nergens in Den Haag kunt u zo lekker en goedkoop ontbijten!


Contact

Heeft u vragen over ons restaurant in Den Haag, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar op 070 222 3344. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@mevlana.nl. Wilt u vandaag nog langskomen in ons restaurant? Dan bent u altijd van harte welkom. Adres: Kempstraat 141-147, 2572 GD Den Haag. Volg ons ook op Facebook en Instagram, zodat u niks mist van Mevlana!