Bestellen

Nieuws Geen Ontbijtbuffet maar Mr Kumpir

Geen Ontbijtbuffet maar Mr Kumpir

Vanaf vandaag serveren we geen ontbijtbuffet meer, dit omdat we bezig zijn met de voorbereiding van ons nieuwe concept Mr Kumpir (gepofte aardappelen) in Mevlana op de Kempstraat 141. U bent te alle tijde van harte welkom om uit de menukaart van Mevlana te bestellen.


Kumpir is een Turks fastfoodgerecht dat in Turkije net zo bekend is als het frietje in Nederland. De basis vormt een flinke gepofte aardappel, in de oven gebakken en waarvan het kruim geprakt is, samen met wat boter en Turkse Kasar kaas. Vervolgens kun je de aardappel vullen met allerlei lekkere ingrediënten.


Contact

Heeft u vragen over ons restaurant in Den Haag, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar op 070 222 3344. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@mevlana.nl. Wilt u vandaag nog langskomen in ons restaurant? Dan bent u altijd van harte welkom. Adres: Kempstraat 141-147, 2572 GD Den Haag. Volg ons ook op Facebook en Instagram, zodat u niks mist van Mevlana!