Bestellen

Nieuws Lunchen Den Haag

Lunchen Den Haag

Lunchen Den Haag

Woont u in Den Haag of omgeving? Kom gezellig lunchen in Den Haag bij Mevlana. Wij hebben twee vestigingen waar u kunt komen lunchen, namelijk aan de Kempstraat en Hobbemaplein. We hebben traditionele Turkse delicatessen in de aanbieding, evenals een scala aan internationale gerechten. Of u nu op zoek bent naar iets lichts of wilt genieten van een volledige maaltijd, u vindt het hier! We serveren ook veganistische en vegetarische opties, waardoor we ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van onze heerlijke gerechten. Onze lunchkaart verandert regelmatig.

Bedrijfslunch in Den Haag

Bent u op zoek naar een plek om gezellig te lunchen met collega's of vrienden? In Den Haag zijn veel leuke plekken waar dat kan. Mevlana is één van de beste. Een bedrijfslunch is een goede manier om collega's of klanten samen te brengen en te genieten van een heerlijke maaltijd. Natuurlijk is een bedrijfslunch ook ideaal om lekker te eten met elkaar, waarna je weer met veel energie aan de slag kunt.

Gezonde lunch in Den Haag

Tegenwoordig leven te veel mensen ongezond. Voeding speelt hier een belangrijke rol bij. Zo schieten fastfoodketens als paddenstoelen uit de grond. Gelukkig kunt u bij Mevlana komen genieten van een gezonde lunch in Den Haag. Wij serveren namelijk allerlei gezonde gerechten zoals onze vegetarische gerechten. Onze lunchgerechten worden altijd gemaakt met verse en gezonde ingrediënten. U kunt er dus zeker van zijn dat wanneer u naar Mevlana komt, u zich geen zorgen hoeft te maken over ongezond eten!


Online lunch bestellen in Den Haag

Wij snappen als geen ander dat u misschien niet voldoende tijd heeft om ons restaurant te bezoeken tijdens uw pauze. Het verkeer kan tegenzitten, waardoor u te laat terug kunt zijn. Bij Mevlana hebben wij altijd wel een oplossing. Zo kunt u gemakkelijk uw lunch online bestellen in Den Haag. Bestel gemakkelijk via onze website en onze bezorgers zullens stipt op tijd uw lunch bezorgen. Zo kunt u lekker thuis of tijdens uw werkpauze, genieten van een overheerlijke lunch.


Contact

Heeft u vragen over ons restaurant in Den Haag, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar op 070 222 3344. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@mevlana.nl. Wilt u vandaag nog langskomen in ons restaurant? Dan bent u altijd van harte welkom. Adres: Kempstraat 141-147, 2572 GD Den Haag. Volg ons ook op Facebook en Instagram, zodat u niks mist van Mevlana!